Tractor Forum banner
1 - 20 of 27 Posts

·
Premium Member
Joined
·
1,443 Posts
It's about damn time.

JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING, JUST KIDDING!!!!!!!!!!!!!!!
 

·
Premium Member
Joined
·
1,443 Posts
How does it work. I pressed SpelChek, nothing happened. I then highlighted the text and pressed the button and nothing happened. I then posted with a messed up word "reelly".
 

·
Premium Member
Joined
·
3,786 Posts
Discussion Starter · #5 ·
What do you mean nothing happened? Works fine for me. Make sure you have properly refreshed your session. It is a BLUE button with SPELCHEK written on it. It works perfectly.

Andy
 

·
Premium Member
Joined
·
1,443 Posts
I have the button, I see the button, and I figured out (LOL) how to press the button. What was it supposed to do? No windows showed up, no additional internet activity (that I can see), no flash, no nut'in.

Internet Explorer 6.0.2800.1106.xp....

King Tuba wuz here.
 

·
a day ahead of y'all
Joined
·
1,311 Posts
I can't figger it out! Won't insert in the reply window, can't edit in the spell window when you type "then" when you really wanted "than".

Doesn't seem to work at all in the quick reply window.
 

·
Registered
Joined
·
8,567 Posts
Does the SpelChek correct FPing too? :idea: :cowboy: :clown: :smiles: :lmao: :lmao: Nope, I tried the button. SpekChek ist kaput!
 

·
a day ahead of y'all
Joined
·
1,311 Posts
Pic test

<img src=http://www.hpphoto.com/servlet/LinkPhoto?GUID=45a511cb-4f0f-7ade-1e2d-7fb435905f4e&size=>

Since there is no attachment button in quick reply, thought I'd try imbeding a pic in the message.

Greg

OK, looks like for all that want to post a pic...it's either imbed in quick reply or use the regular reply if you want to attach.
 

·
Registered
Joined
·
1,711 Posts
Originally posted by MowHoward2210
Works for me. Thanks
Ok, I spoke too soon. It won't insert into my message window, although I can copy and paste the corrected results into the message window. My browser already has a spell check, but hopefully this will be a good alternative for those who don't.
 

·
EX Super Mod
Joined
·
5,317 Posts
does it work

It works for me and its about time :thumbsup:
Jody
 
1 - 20 of 27 Posts
Top