Tractor Forum banner
21 - 40 of 40 Posts

·
Registered
Joined
·
1,258 Posts
Hey Kevin,

I have a Homelite just like that in my garage right now. My father in law has had it since it was new, has the owners manual, and still uses it to this day. I am cleaning and rebuilding parts of it as it was running rough. I also had to weld parts back onto it that were getting a little loose.

Great find.

I will post some pics when it is completed.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,693 Posts
Originally posted by Argee
Kevin,
That sure is a nice looking X :lmao: :lmao: :lmao:


LOL




Hey Kevin, that's a lot smaller then ours was. It also looks newer. I still have the motor somewere, I would assume you could get the build date off of it. It was a brigs, I think 5hp.
 

·
Tractor Lover
Joined
·
4,461 Posts
Originally posted by Kevin Beitz
No idea....
That is all I see......a square box with an X in it...

I think I have a security setting to high somewhere....I was hoping some of our resident computer guru's could help me out, but they're all stumped.....Oh to be so technologically challenged as I am...:cry: :cry: :cry: :cry:
 

·
Registered
Joined
·
207 Posts
Believe it or not, when I was 8-11 years old (in the 60's)I remember working on some of those. I remember because of the drive disc design that they copied from Snapper, except they used a belt to send power to the drive plate that in tun turned the disc which turned the chain and turned the rear wheels. The main problem I recall was the belt slipping from the engine to the plate. Also remember that the gear slector would rust and make moving the lever hard. I don't miss them. But it's great to see you are adding to the collection.
Argee, It can't be fun looking at all those pretty XXXXX's Wish I could help but I'm computer iliterate.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,281 Posts
Randy,
Go to your user profile and scan down the list toward the bottom. There is an option for viewing attachments and images, make sure yours is clicked to yes. I hope that will fix it.
 

·
Registered
Joined
·
336 Posts
Originally posted by Argee
That is all I see......a square box with an X in it... Oh to be so technologically challenged as I am...:cry: :cry: :cry: :cry:
My FIREWALL does that to sites (porn, rabbits having sex, etc) I have blocked, so I was wondering if argee might just have some blocking software malfunctioning?

What OS, What browser, any other software like a firewall?

Any other ideas Guys???
 

·
Premium Member
Joined
·
4,281 Posts
I ain't no 'puter wiz, but do you have Java turned off to prevent pop-ups? Would that prevent you from seeing the photos. Hey, I'm guessing here, because everyone else has run through the common stuff.
 

·
Tractor Lover
Joined
·
4,461 Posts
bontai joe, tractorguy, memmurphy,

The operating system is Windows 98.

The browser is IE.

I see everbody elses pics, just not Kevins.


restricted sites or image filter lists.

memmurphy, where would I find such a list??
 

·
EX Super Mod
Joined
·
5,317 Posts
Argee

go to the test forum and see if yo can see the pic i post of kevin new toy
Jody
 

·
Premium Member
Joined
·
1,364 Posts
Argee,
Click on "Tools" than "Internet Options" than "Security" then "Restricted Sites" then "Sites" button. It will show in the "websites" box if this is the problem. I'm using IE ver. 6 on Win 98, so it should be similar. At the bottom right of your screen just above the time, it shows what IE security zone your using for the page your currently viewing. Like Tractorguy mentioned, if your using a firewall or popup blocker or some other add on security software, some can be programmed to block specific image locations (web addresses or IP#s). The only difference I can think of between Kevin's pictures and others would be the internet address that the browser is pulling them from.

Mark
 

·
Registered
Joined
·
87 Posts
Discussion Starter · #36 ·
You should be able to right click on the little icon in the lower right side of the screen and pick disable to temporary disable the popup program to see if that fixes your problem...
 

·
Premium Member
Joined
·
1,364 Posts
After disabling the pop up blocker program, you'll need to close any open IE windows and then re-open back to this site again. At least that's how the WebWasher program I use works. I generally leave it off unless I'm in unknown, distrusted territory. Otherwise too many webpage functions quit working.

Mark
 

·
Premium Member
Joined
·
130 Posts
Argee

One other place to check.

Under "Tools" then "Internet Options" then "Advanced" down on the list is a section called "Multimedia" in this section make sure "Show pictures" is checked, If you had to check it you will need to click apply for it to take effect.

This may or may not help but it's worth a shot.
 

·
Tractor Lover
Joined
·
4,461 Posts
memmurphy - I'm using AdAware 6...I think it's a scan tool..not something that's on all the time.

MGM - I checked that. It was already checked.

It's gotta be something in my Norton Anti Virus... Somewhere it has a security level set to high.:argh:
 

·
Premium Member
Joined
·
1,364 Posts
I use the free version of Ad-Aware 6.0 too. I think the pay version has real time monitoring but I doubt that would cause your the problem. I'm not familiar with Norton AV products. I think some versions do have firewall and filter options in them. Hang in there, you'll figure it out. :)

Mark
 
21 - 40 of 40 Posts
Top